Alpliv och surdegssvans




Hej Anna, låter underbart med alphelger uppe i Engelberg. Ditt bröd ser som alltid fantastiskt gott ut.
Jag vet inte vad som hände sist när det gällde beställningen och leveransen av bröd jag gjorde hos dig. Jag fick aldrig något sms från dig och jag hade ju inte något nummer till dig så att jag kunde ringa och fråga/kolla. Vet inte vad som gick snett i vår kommunikation den gången men hoppas på att få en ny chans så småningom. Jag kollade iallafall så att du hade fått rätt nummer av mig och det hade du.
Låter väldigt spännande med starta eget forumet du var på.
Ha en fortsatt skön helg i den friska alpluften.
De där Surdegssvansarna ser så troligt goda ut! Kan man lägga in en beställning under nästa Sverigebesök?
Hej Anna,
Vet du vad, min make hittade bröden idag (liiiite sent). Sorry för missförstånd. Jag beklagar verkligen. Jag hoppas dock att du kan tänka dig att ge mig en ny chans i framtiden och naturligtvis är jag skyldig dig pengar för dessa bröd. Maila mig så ordnar vi betalning eller om jag betalar dig nästa gång du kör bröd leverans och jag betalar för dessa bröd du redan levererat också.
Jag åker hem till sverige över påsken men är sedan tillbaka i Basel igen den 23 april.
Min mail adress är: [email protected]
Glad Påsk.
I am a Swede living in Switzerland and I love to make bread, especially slow sourdough bread. One day I want to open my own bakery and meanwhile I am exploring and experimenting with recipes and techniques to collect as much knowledge as possible. The blog is my note board to keep track of all I want to learn.