Running Baker 6th March
- 3 "Surdegssvansar", sourdough bread with wheat, durum and rye flour, topped with roasted seeds and sea salt. A cute bread!
- 3 "Nordic" sourdough breads with rye and wheat, flavoured with caraway. Makes me long for the north!
Hej Anna! Jag vill gärna ha en surdegssvans! Ny adress: Pruntruterstrasse 3 (postboxen).
Hej Anna! Vi testar också gärna en surdegssvans. Är i Engelberg på fredag hoppas att det inte är några problem? Kram
Hej, vi testar gärna en surdegssvans.
Hej, trevligt att bageriet är igång idag. Här i Uppsala körs det enl Janne H. ,hans tyska lantbröd från Bayern också det med kummin.
I am a Swede living in Switzerland and I love to make bread, especially slow sourdough bread. One day I want to open my own bakery and meanwhile I am exploring and experimenting with recipes and techniques to collect as much knowledge as possible. The blog is my note board to keep track of all I want to learn.