Running Baker 6th March

Published 2015-03-05 in My bakery, The running baker,

Late announcement, but....yes, I am baking on Friday 6th March:
  • 3 "Surdegssvansar", sourdough bread with wheat, durum and rye flour, topped with roasted seeds and sea salt. A cute bread! 
  • 3 "Nordic" sourdough breads with rye and wheat, flavoured with caraway. Makes me long for the north! 
Price: 7 francs per bread (incl. delivery)
Delivery time: Friday 6th March between 2.00 - 4.30 pm (I can leave it in your post box if you're not home). Evening delivery to Engelberg also possible!
 

Comments


Posted by: Åsa

Published 2015-03-05 07:46:11

Hej Anna! Jag vill gärna ha en surdegssvans! Ny adress: Pruntruterstrasse 3 (postboxen).

Svar: Hej Asa! Kul att du vill beställa och kul att du hittat lya! En Surdegssvans levereras till dig imorgon!
Anna


Posted by: Anonym

Published 2015-03-05 13:27:24

Hej Anna! Vi testar också gärna en surdegssvans. Är i Engelberg på fredag hoppas att det inte är några problem? Kram

Svar: Hej! Tackar för beställning! Engelberg är inga problem, brödet levereras vid ca 20.30 tiden till E-bergskunder (vem är den anonyma beställaren...?) :)
Anna


Posted by: Veronika

Published 2015-03-05 21:21:13

Hej, vi testar gärna en surdegssvans.

Svar: Hej och tack för beställning! En surdegssvans kommer imorgon! (ps. tack för bonuschokladen!)
Anna


Posted by: Pappa

Published 2015-03-06 09:01:40

Hej, trevligt att bageriet är igång idag. Här i Uppsala körs det enl Janne H. ,hans tyska lantbröd från Bayern också det med kummin.

Svar: Ja, bageriet är i full gång. Tog just ut de sista "Surdegssvansarna" ur ugnen och temperaturen i köket känns närmast afrikansk.... Lycka till med baket!
Anna

Comment this post
Will not be published

brevfranbageriet ELSEWHERE

    Follow me on  Bloglovin Kolla mitt inspirationsgalleri på Pinterest




CATEGORIES



ARCHIVE




THE BAKER

My profile pictureI am a Swede living in Switzerland and I love to make bread, especially slow sourdough bread. One day I want to open my own bakery and meanwhile I am exploring and experimenting with recipes and techniques to collect as much knowledge as possible. The blog is my note board to keep track of all I want to learn.



    Matbloggstoppen