Vi bakar



Hej!
Tänk att den boken kommer jag ihåg....
Har fortfarande kvar nåt lösblad i min pärm ....några av de vi bakade när jag gick på deltidsförskola som 6- åring 1976
Minns det som igår hihi :)
Var nog där nånstans som min gnista tändes också!
Hälsningar från Gizze i Värmland
Hej!
Tänk att den boken kommer jag ihåg....
Har fortfarande kvar nåt lösblad i min pärm ....några av de vi bakade när jag gick på deltidsförskola som 6- åring 1976
Minns det som igår hihi :)
Var nog där nånstans som min gnista tändes också!
Hälsningar från Gizze i Värmland
I am a Swede living in Switzerland and I love to make bread, especially slow sourdough bread. One day I want to open my own bakery and meanwhile I am exploring and experimenting with recipes and techniques to collect as much knowledge as possible. The blog is my note board to keep track of all I want to learn.