The running baker fokuserar på rågbröd och levererar imorgon fredag 28 mars. Jag bakar och springer (inom Basel stad), du betalar och njuter! Jag kommer att baka:
- 2 st grova rågsurdegsbröd kryddade med kummin. Grovt, syrligt och nordiskt.
- 2 st rågsurdegsbröd fullproppade med tranbär, solrosfrön och annat "gött"
Pris: 5 franc per bröd.
Leveranstid: fredag 28 mars mellan kl 15-18 (för Engelbergbor: se PS)
Du säkrar ditt/dina bröd genom att skriva en kommentar till det här inlägget med vad du vill ha, när du vill ha det och vart du vill ha det levererat. Jag konfirmerar din beställning.
PS. Engelbergsleverans kan ev. lösas - låt mig veta ifall du vill ha brödet levererat dit!
The running baker focuses on rye bread and will be delivering tomorrow Friday 28th March. I bake and run (within the city of Basel), you pay and enjoy! I will be baking:
- 2 rustic rye sourdough breads with caraway. A bit of nordic feel to these breads.
- 2 rye sourdough breads with cranberries, sunflower seeds and other good stuff
Price: 5 francs per bread
Delivery time: Friday 28th March between 3-6 pm
You make sure to get your bread/s by writing a comment to this post indicating which bread/s you want, when you want it and where you want it delivered. I will confirm your order.