Det var ett tag sedan, men nu kör jag igen!
The running baker levererar på fredag 21 februari. Jag bakar och springer (inom Basel stad), du betalar och njuter! Jag kommer att baka:
- 4 st "Frölosofi" - göttiga surdegsbröd med rostat linfrö, sesamfrö och solrosfrö - "nötiga" och runda i smaken
- 2 st Schweizinspirerade surdegsbröd med gramhamsmjöl och lagrad gruyères-ost
Pris: 5 franc per bröd.
Leveranstid: fredag 21 februari mellan kl 15-18 (för Engelbergbor: se PS)
Du säkrar ditt/dina bröd genom att skriva en kommentar till det här inlägget med vad du vill ha, när du vill ha det och vart du vill ha det levererat. Jag konfirmerar din beställning.
PS. Engelbergsleverans kan ev. lösas - låt mig veta ifall du vill ha brödet levererat dit!
It's been a while, but here I go again!
The running baker will be delivering on Friday 21st February. I bake and run (within the city of Basel), you pay and enjoy! I will be baking:
- 4 "Frölosofi" - sourdough bread with toasted flax seed, sesame seed and sunflower seed - "nutty", delicious flavour
- 2 Switzerland-inspired sourdough breads with whole wheat and aged gruyères cheese
Price: 5 francs per bread
Delivery time: Friday 21st February between 3-6 pm
You make sure to get your bread/s by writing a comment to this post indicating which bread/s you want, when you want it and where you want it delivered. I will confirm your order.