The running baker är tillbaka från semestern och levererar nu på fredag 22 augusti! Jag bakar och springer (inom Basel stad), du betalar och njuter! Jag kommer att baka:
- 3 st ljusa vetesurdegsbröd bakade med levain (fördeg som jag sätter redan imorgon bitti) - detta är brödet jag tänker på när jag säger surdegsbröd. Rostat med smör, ost och marmelad till frukosten är det svårslaget!
- 2 st grova grahamsbröd med rågsurdeg - "back to the roots"-bröd
Pris: 5 franc per bröd.
Leveranstid: fredag 22 augusti mellan kl 14-16.00 (OBS! Kan lämna i postboxen ifall du inte är hemma)
Du säkrar ditt/dina bröd genom att skriva en kommentar till det här inlägget med vad du vill ha, när du vill ha det och vart du vill ha det levererat. Jag konfirmerar din beställning.
The running baker is back from holidays and will be delivering bread again on Friday 22nd August! I bake and run (within the city of Basel), you pay and enjoy! I will be baking:
- 3 wheat sourdough breads baked with levain (a starter I prepare alreadz tomorrow morning) - this is the bread which I think abut when saying sourdough bread. With butter, cheese and marmelade nothing can beat it!
- 2 rye sourdough breads with "graham flour" - "back to the roots"-kind-of-bread
Price: 5 francs per bread
Delivery time: Friday 22nd August between 2 - 4 pm (I can leave it in your post box if you're not home)
Make sure to get your bread/s by writing a comment to this post indicating which bread/s you want, when you want it and where you want it delivered. I will confirm your order.