Comments


Posted by: Inga-Britt

Published 2014-04-06 21:57:34

Hej Anna
Vi var på Saltå kvarns cafe i lördags och fikade. Jag pratade en tjej i kassan ang denna kurs, att du var anmäld och att du kom från Schweiz för att delta i den. Hon skulle prata med de kunder som hade gått nybörjarkursen och försöka påverka dem att gå fortsättningskursen. Hoppas hon lyckas värva några.
Kramar från mor och far

Svar: Tack för hjälpen med värvning till kursen! Kram på er!
Anna

Comment this post
Will not be published

brevfranbageriet ELSEWHERE

    Follow me on  Bloglovin Kolla mitt inspirationsgalleri på Pinterest




CATEGORIES



ARCHIVE




THE BAKER

My profile pictureI am a Swede living in Switzerland and I love to make bread, especially slow sourdough bread. One day I want to open my own bakery and meanwhile I am exploring and experimenting with recipes and techniques to collect as much knowledge as possible. The blog is my note board to keep track of all I want to learn.



    Matbloggstoppen