The running baker's andra leverans sker på fredag 13 december!
Jag bakar och springer, du betalar och njuter! På fredag kommer jag att baka:
- 2 st saftiga och pompösa plommonbröd (på mixade plommon) med solrosfrön och rågsurdeg
- 2 st kamutbröd med "riktig brödsmak" och högt näringsvärde, bakat på rågsurdeg och kamutvete - en urgammal vetesort ursprungligen från Egypten. Mina bröd bakas på kamutmjöl odlat utanför Basel.
- 2 st grova rågsurdegsbröd kryddade med kummin. Grovt, syrligt och nordiskt på något vis.
Pris: 5 franc per bröd.
Leveranstid: fredag 13 december mellan kl 15-18.
Du säkrar ditt/dina bröd genom att skriva en kommentar till det här inlägget med vad du vill ha, när du vill ha det och var du bor! Jag konfirmerar din beställning.
On request I am also posting this message in English:
The running baker's second delivery takes place on Friday 13th December!
I bake and run, you pay and enjoy! On Friday I will be baking:
- 2 pompous prune breads (made with mixed prunes) with sunflower seeds and rye sourdough
- 2 kamut breads with "real bread flavour" and high nutritional value, made with rye sourdough and kamut flour - a very old kind of wheat, originally from Egypt. My breads are made on kamut flour from outside Basel.
- 2 rustic rye sourdough breads with caraway. A bit of nordic feel to these breads.
Price: 5 francs per bread
Delivery time: Friday 13th December between 3-6 pm
You secure your bread/s by writing a comment to this post indicating which bread/s you want, when you want it and where you live! I will confirm your order.