The running baker introduces: cardamom rolls!

Published 2015-05-28 in My bakery, The running baker,

Based on input from my dear customers, I will bake not only bread this week, but also classic Swedish cardamom rolls. This Friday I am offering:
  • 4 x 6 cardamom rolls (one order = 6 rolls). Wheat buns with lots of real butter and freshly ground cardamom, glazed with vanilla. A little piece of heaven...
  • 3 "Mediterranean" - wheat/durum sourdough breads with sundried tomatoes, olives, rosemary and sea salt. Combine it with a glass of wine on the balcony...summer is soon here....
Price: 10 francs for 6 rolls, 7 francs per bread (incl. delivery)
Delivery time: Friday 29th May between 2 - 4 pm (I can leave it in your post box if you're not home).
 
Make sure to get your rolls/bread/s by writing a comment to this post indicating which bread/s you want, when you want it and where you want it delivered. I will confirm your order.
 

Comments


Posted by: Anonym

Published 2015-05-28 11:38:02

Hej Anna! Gärna en av varje. Lägger pengar i brevlådan den här gången ;) Johanna

Svar: Hej Johanna! Tack för beställning: 1 bröd och 6 bullar. Kommer imorgon!
Anna


Posted by: anneli

Published 2015-05-28 11:46:24

Hej Anna
Vi testar gärna bröd och bullar /Anneli

Svar: Hej Anneli! Tackar! 1 bröd och 6 bullar kommer levereras imorgon!
Anna


Posted by: Magnus

Published 2015-05-28 13:50:11

Hej Anna,
Beställer gärna ett bröd och 6 bullar!
Magnus


Posted by: Veronika

Published 2015-05-28 18:33:15

Då tar jag de sista bullarna! Jag lägger pengar i postboxen.

Svar: Hej Veronica! Absolut, de sista bullarna är dina. Tack för beställning!
Anna


Posted by: Emma Fermhede

Published 2015-05-29 14:37:04

Hej Anna!
Jag önskar vi bodde i Basel så vi också kunde få njuta av lite fantastiskt Anna-bröd och ett leende vid leveransen. Hoppas det inte dröjer allt för länge till vi ses!!
Massa kramar från oss


Posted by: Peter

Published 2015-07-29 23:43:41

Hej Anna!

Jättefina bröd!
Jag skulle behöva din hjälp på andra sidan Atlanten! jag har ett litet surdegsbageri i Mexiko och letar efter en bagerska som gillar äventyr.

Svar: Hej Peter! Tillbaks från semester såg jag just ditt meddelande! Jobba på svenskt bageri i Mexiko låter onekligen lockande, men tyvärr måste jag tacka nej till erbjudandet. Väldigt nyfiken på att följa dig, finns du på instagram?
Anna

Comment this post
Will not be published

brevfranbageriet ELSEWHERE

    Follow me on  Bloglovin Kolla mitt inspirationsgalleri på Pinterest




CATEGORIES



ARCHIVE




THE BAKER

My profile pictureI am a Swede living in Switzerland and I love to make bread, especially slow sourdough bread. One day I want to open my own bakery and meanwhile I am exploring and experimenting with recipes and techniques to collect as much knowledge as possible. The blog is my note board to keep track of all I want to learn.



    Matbloggstoppen