Spring time bread!

Published 2015-03-18 in My bakery, The running baker,

Spring is here! Why not celebrate with a bread? I am delivering the following bread on Friday 20th March:
  • 4 "Salta Rosmarie" - wheat sourdough breads with wheat and spelt flour, beautifully smelling rosemary and sea salt. For your Friday night dinner party? Or Saturday breakfast in bed...?
  • 3 "Grötnöt" - wheat sourdough breads with wheat flour and rye porridge, as well as roasted walnuts. A tasty bread with the goodness of rye and a round, nutty taste.
Price: 7 francs per bread (incl. delivery)
Delivery time: Friday 20th March between 2 - 4 pm (I can leave it in your post box if you're not home). Evening delivery to Engelberg also possible!
 
Make sure to get your bread/s by writing a comment to this post indicating which bread/s you want, when you want it and where you want it delivered. I will confirm your order.
 

Comments


Posted by: Anonym

Published 2015-03-18 22:14:56

Hej Anna! Vill gärna ha ett Grötnöt! Du får gärna leverera till postboxen :) Mvh Johanna

Svar: Hej Johanna, 1 Grötnöt är ditt! Tack för beställningen!
Anna


Posted by: Desiree

Published 2015-03-18 22:24:58

Hej Anna,

Jag vill gärna ha en Salt Rosmarie, det lät så spännande och gott.

Kram
Desiree

Svar: Hej Desiree, 1 Salta Rosmarie kommer till dig imorgon. Tack för beställningen!
Anna


Posted by: Mamma

Published 2015-03-19 09:10:39

Hej Anna!
Grötnöt får mig att tänka på alla grötslattar jag använt i olika brödrecept. Jag frös även in överbliven gröt för att använda till något matbröd. Egentligen är det ju skållat mjöl. Skulle gärna beställa ett bröd men du kanske kan baka ett i påsk? Vi har haft soliga,härliga vårdagar men i morgon sjunker temperaturen och det kan komma snöblandat regn - burr!
Kramar från oss på Murkelvägen

Svar: Hej! Ja, gröt i bröd är väldigt praktiskt och som sagt, det är ju skallat mjöl. Jag kan absolut tänka mig att baka i pask! Ser fram emot det! Kram
Anna


Posted by: Anne

Published 2015-03-19 20:28:08

Hej Anna could I get one Grötnöt bread ?
Thanks, Anne

Svar: Hi Anne! Ofcourse, a Grötnöt is yours!
Anna


Posted by: Anneli

Published 2015-03-19 22:46:01

Hej! Vill gärna beställa ett Grötnöt till Engelberg!

Svar: Tack! Svänger förbi er när vi kommer upp imorgon kväll.
Anna

Comment this post
Will not be published

brevfranbageriet ELSEWHERE

    Follow me on  Bloglovin Kolla mitt inspirationsgalleri på Pinterest




CATEGORIES



ARCHIVE




THE BAKER

My profile pictureI am a Swede living in Switzerland and I love to make bread, especially slow sourdough bread. One day I want to open my own bakery and meanwhile I am exploring and experimenting with recipes and techniques to collect as much knowledge as possible. The blog is my note board to keep track of all I want to learn.



    Matbloggstoppen