I am back from Africa! Book your Friday bread!

Published 2014-10-01 in My bakery, The running baker,

The running baker är tillbaka efter två veckor i Tanzania och levererar nu på fredag 3 oktober! Jag bakar och springer (inom Basel stad), du betalar och njuter! Jag kommer att baka:
  • 3 st Afrikainspirerade surdegsbröd med macadamianötter, mango och ekologisk avocadohonung från Tanzania - hello Africa!
  • 2 st ljusa vete- och dinkelbröd med surdeg och vallmofrön - som frallorna man fick när man var liten!
Pris: 5 franc per bröd.
Leveranstid: fredag 3 oktober mellan kl 14 - 15.30 (OBS! Kan lämna i postboxen ifall du inte är hemma)
Du säkrar ditt/dina bröd genom att skriva en kommentar till det här inlägget med vad du vill ha, när du vill ha det och vart du vill ha det levererat. Jag konfirmerar din beställning. 
 


 
The running baker is back after two weeks in Tanzania and will be delivering bread again on Friday 3rd October! I bake and run (within the city of Basel), you pay and enjoy! I will be baking:
  • 3 Africa-inspired sourdough breads with macadamia nuts, mango and organic avocado honey from Tanzania - hello Africa!
  • 2 wheat and spelt sourdough breads with poppy seed - like the buns from the bakery of your childhood (at least in Sweden...)!
Price: 5 francs per bread
Delivery time: Friday 3rd October between 2 - 3.30 pm (I can leave it in your post box if you're not home)
Make sure to get your bread/s by writing a comment to this post indicating which bread/s you want, when you want it and where you want it delivered. I will confirm your order.
 

Comments


Posted by: Alexandra

Published 2014-10-01 16:05:03

Hi Anna, I would like to order an Africa inspired bread, sounds very interesting :-) Alex

Svar: Hi Alex! You will get a piece of Africa in your mail box on Friday! :)
Anna


Posted by: Anonym

Published 2014-10-01 16:09:52

ja!!! Ett afrikabröd hade varit super!!! Mina föräldrar är på besök i helgen
Jag lägger pengar i mitt postfack! Är inte hemma

Kram Frida

Svar: Hej! Tack för beställning! Ett Afrikabröd är ditt! Ses ikväll!
Anna


Posted by: Desiree

Published 2014-10-01 16:29:42

Hej Anna, välkommen hem till Basel. Jag har sett fram emot brödleverans. Tar gärna ett av de ljusa surdegen med vallmofrön. Låter supergott.

Kram
Desiree

Svar: Tack för beställning, Desiree! Ett vallmobröd kommer till dig på fredag!
Anna


Posted by: Henri

Published 2014-10-01 17:26:29

Hej! Välkommen hem! Jag beställer gärna ett ljust bröd. Inte hemma så lämna gärna i facket :) kram

Svar: Hej Henri! :) Ett ljust vallmobröd är ditt!
Anna


Posted by: Anne

Published 2014-10-01 17:32:40

I want an African bread!

Svar: Hi Anne! The last African bread is yours!
Anna


Posted by: Paula

Published 2014-10-01 17:49:15

Kan du inte svänga förbi Göteborg...? :(

Svar: Måste bli lite mer vältränad först... ;)
Anna


Posted by: Anneli

Published 2014-10-01 20:18:16

Oj, där missade man det tåget:(
Rykande åtgång. Jag gör ett nytt försök nästa vecka

Svar: Det gick snabbt denna gång! Välkommen åter nästa gång! :)
Anna

Comment this post
Will not be published

brevfranbageriet ELSEWHERE

    Follow me on  Bloglovin Kolla mitt inspirationsgalleri på Pinterest




CATEGORIES



ARCHIVE




THE BAKER

My profile pictureI am a Swede living in Switzerland and I love to make bread, especially slow sourdough bread. One day I want to open my own bakery and meanwhile I am exploring and experimenting with recipes and techniques to collect as much knowledge as possible. The blog is my note board to keep track of all I want to learn.



    Matbloggstoppen