Surdegskurs och mikrobageriplanering

Published 2014-02-16 in Entrepreneurship, General, My bakery,

Fördjupningskurs i surdegsbakning med Manfred Enoksson på Saltå Kvarn 26-27 april  - bokat och bekräftat! Flygbiljett och boende - check! Ses vi där?
 
Så här på söndagskvällen filar jag också på en plan inför nästa helg... Planerar att åka och reka lite på en plats som hade kunnat vara intressant för etablering av mikrobageri. Ev. är det bergs- och skidåkningsrelaterat.... :) Uppdateringar kommer.
 
Helgens skidtur i Davos
 
 

Comments

Comment this post
Will not be published

brevfranbageriet ELSEWHERE

    Follow me on  Bloglovin Kolla mitt inspirationsgalleri på Pinterest




CATEGORIES



ARCHIVE




THE BAKER

My profile pictureI am a Swede living in Switzerland and I love to make bread, especially slow sourdough bread. One day I want to open my own bakery and meanwhile I am exploring and experimenting with recipes and techniques to collect as much knowledge as possible. The blog is my note board to keep track of all I want to learn.



    Matbloggstoppen