The running baker - Easter special!
- 4 st färgglada påsksurdegsbröd - hemliga ingredienser
- 2 st grova rågsurdegsbröd med hel råg och rågkross
- 4 colorful Easter sourdough breads - secret ingredienses.
- 2 rye sourdough breads with whole and crushed rye
Jag vill gärna ha ett, supersvårt att välja vilket.. Tar ett av påskbröden :) gärna strax innan kl 18 (om det är många bortresta kan jag tänka mig ett av varje)
Sevogelstrasse 56, Basel
Kram
Frida
Hej!
Åh va det låter som smarriga bröd!! Jag åker till Sverige idag men nästa gång vill jag gärna ha :)
Glad påsk!!
Henrietta
mmm det låter supergott. Vi tar gärna ett av varje. När kommer ni till Engelberg? Vi åker dit idag.
Hej Anna !
Jag är så nyfiken på vad det hemliga påskbrödet innehöll, berätta gärna.😀
Kram / c
I am a Swede living in Switzerland and I love to make bread, especially slow sourdough bread. One day I want to open my own bakery and meanwhile I am exploring and experimenting with recipes and techniques to collect as much knowledge as possible. The blog is my note board to keep track of all I want to learn.