The running baker

Published 2013-12-01 in My bakery, The running baker,

 
Det är tungt att jobba i ett bageri. Därför måste en bagare vara stark och hålla sig i form. Detta gäller även amatör-bagare som jag själv. Idag slog jag så att säga två flugor i en smäll: jag har bakat massor i helgen och har inte plats varken i magen eller i frysen för mer bröd OCH så ville jag sticka ut och springa i det svala, sköna vädret. Så jag packade ryggsäcken och stoppade ner bröd, sen sprang jag till andra sidan stan och lämnade påse hemma hos en kompis. Träning och platsbrist löst i ett svep!
Detta skulle kunna vara en sorts för-prototyp i pop-up version av mitt framtida bageri samtidigt som det är grymt bra träningsmotivation! Funderar på att starta en testvariant av detta i det svenska communityt här i Basel, annonsera på bloggen eller facebook vad som kommer att bakas och så får folk "boka" bröd som sen levereras av en svettig bagare i springskor. Prisbild för detta kroppsarbete (i dubbla bemärkelsen!) ska utarbetas. Återkommer.
 

Comments


Posted by: Sara Reumark

Published 2013-12-02 14:44:21

Åh vilken bra id'e Anna!!! Synd bara att det är så långt till Oslo 😉

Svar: Tack! Ja, om jag ska leverera springande till Oslo så kommer det bli dyrt! :)
Anna


Posted by: Christina

Published 2013-12-02 16:20:39

Vilken ide' med stora utvecklingsmöjligheter! Ta bra betalt! 👍

Svar: Tack! Jag ska ta och jobba fram en bra prisplan :)
Anna


Posted by: Inga-Britt

Published 2013-12-04 11:18:01

Vilken grej, du kanske kan anlita Teo som biträdande leverantör. Har ni bra brödryggsäckar? Om inte så kan säkert Klara konstruera något.

Svar: Jag har en ryggsäck som egentligen är lite liten. Kanske får höra med Klara... :)
Anna


Posted by: Lucia Fülscher

Published 2013-12-05 08:13:06

Anna, så fantastiskt att komma hem efter en jobbig dag på jobbet att komma och känna doften av ditt bröd. Jag var den lyckliga kompisen som blev överraskad av den springande bagaren. Underbart!
Rågbullarna var verkligen min favorit. Så goda! Påminner mig om Walliser rågbröd. Så morgonen därpå njöt jag av rågbullarna med ricotta och gurka på. Så gott! Absolut vill jag snart ha besök av den springande bagaren igen!

Svar: Underbart! Den springande bagaren kommer gärna på besök igen - just place an order! ;)
Anna


Posted by: Lisa

Published 2013-12-05 13:46:46

Vilken motivationsidé. Önskar jag kunde baka!

Comment this post
Will not be published

brevfranbageriet ELSEWHERE

    Follow me on  Bloglovin Kolla mitt inspirationsgalleri på Pinterest
CATEGORIESARCHIVE
THE BAKER

My profile pictureI am a Swede living in Switzerland and I love to make bread, especially slow sourdough bread. One day I want to open my own bakery and meanwhile I am exploring and experimenting with recipes and techniques to collect as much knowledge as possible. The blog is my note board to keep track of all I want to learn.    Matbloggstoppen